Hondenhotel Veluwse Vallei

Hondenhotel Veluwse Vallei

Uw huisdier is onze passie
Overzicht

Onze Services

Op deze pagina vindt u alle informatie over de services die wij bieden.

Overzicht & Tarieven

Het tarief voor uw hond wordt bepaald en besproken na het proefweekend. Dit gebeurt naar aanleiding van de behoeften van uw hond, waardoor het niet standaard is dat de tarieven voor een grote hond hoger vallen dan voor een kleine hond.

Voor honden die gedragskenmerken van angst en agressie vertonen zijn wij genoodzaakt een hoger tarief te berekenen, passend bij de extra aandacht en zorg die wij nodig hebben om het uw hond zo comfortabel mogelijk te maken.

Informatie abonnementen

Waarom bieden we deze abonnementen?

In de drukste periode van de zomervakantie (tussen 15 juli en 15 augustus) wordt een minimaal verblijf van 14 dagen gehanteerd, zodat rust bewaard wordt in ons hotel.

Deze periode is gereserveerd voor de honden die minimaal 14 dagen per jaar buiten de drukste periode van de zomervakantie bij ons logeren.

Onze Services

Wat bieden we u?

Door een toenemende vraag voor kinderschoolvakantiereserveringen bieden wij 3 abonnementen aan om teleurstelling te voorkomen.

Bij elk abonnement zit garantie voor een plek in de kinderschoolvakanties. Nadat deze dagen opgebruikt zijn valt u automatisch terug op uw oude tarief en behoudt u de garantie op een plek.

Dagopvang

De tarieven voor uw hond vallen tussen de 16 en 21 euro per dag. 

Garantie abonnementen

14
dagen

14 gegarandeerde opvangdagen 

€600,-*

28
dagen

28 gegarandeerde opvangdagen 

€850 ,-*

42
dagen

42 gegarandeerde opvangdagen 

€1050,-*

Proef

Waarom een
proefverblijf ?

Een proefverblijf doen wij om er zeker van te zijn dat wij kunnen bieden wat uw hond nodig heeft tijdens uw vakantie. Door ons groeiende klantenbestand tijdens de vakanties kunnen wij alleen een proefverblijf realiseren voor de eerstkomende vakantie. Dit is met uitzondering van de zomervakantie.

Een proefverblijf is altijd 3 dagen (2 nachten). Mocht uw hond niet tevreden zijn, dan is het de bedoeling dat u uw hond komt ophalen. Een proefverblijf is vrijblijvend bij een reservering van een vakantie.

Vaccinaties

Voor uw overzicht

ANNULEREN

Als het toch niet door kan gaan

Uw vraag niet beantwoord?

Uiteraard kunt u een vraag hebben die hier nog niet tussen staat, neem gerust contact met ons op!