Hondenhotel Veluwse Vallei

Hondenhotel Veluwse Vallei

Uw huisdier is onze passie
Over ons bedrijf

Ons Verhaal

Wij zijn Hondenhotel Veluwse Vallei, een kleinschalig dierenhotel waar u uw hond kunt laten logeren. Ons dierenhotel bestaat sinds 1965 en is een familietraditie. Inmiddels heeft de derde generatie haar intrede gedaan en die heeft, net zoals de voorgaande generaties, veel liefde voor het vak.

voordelen

Waarom kiest u voor ons?

Persoonlijk

Een bijzonder persoonlijke manier van werken met klant en uw hond!

Deskundig

Een familietraditie van 60 jaar waardoor ervaring en deskundigheid volop gewaarborgd zijn.

Proeflogeren

Kosteloos proef logeren en kennismaken met uw hond. *

voordelen

Waarom kiest u voor ons?

Voordeel 1

Een bijzonder persoonlijke manier van werken met klant en uw hond!

Voordeel 2

Een familie traditie van 60 jaar waardoor ervaring en deskundigheid volop gewaarborgd zijn.

Voordeel 3

Kosteloos proef logeren en kennismaken met uw hond. *

Onze Werkwijze

Wij willen de allerleukste vakantie voor uw hond realiseren! Hoe we dat doen? Allereerst wordt uw hond uitgenodigd voor een proefweekend zodat wij er zeker van zijn dat u en uw hond tevreden zijn. Om ervoor te zorgen dat uw hond zich zo veel mogelijk thuis voelt, mogen er tijdens de eerste verblijven eigen manden en dekens meegenomen worden. Hoewel we er naartoe proberen te werken dat dit uiteindelijk niet meer nodig is, houden wij hierbij rekening met de behoefte van uw hond. Verder heeft uw hond altijd beschikking over een buiten- en een (verwarmd) binnenverblijf. Iedere hond heeft zijn of haar eigen verblijf, behalve als de eigenaar meerdere honden heeft. Deze honden blijven gezellig bij elkaar. Het uitlaten gebeurt in groepsverband en de honden gaan gemiddeld 3 uur per dag het uitlaatveld op. Dit kan meer of minder indien nodig.

Met ingang van 2022 is het gewenst dat de eigen voeding meegegeven wordt. Door onze jarenlange expertise vinden wij dat het beter is voor uw hond om niet op andere voeding over te hoeven schakelen.

Tot slot en zeker niet onbelangrijk: wij werken nauw samen met de uitstekende Groepspraktijk Dierenartsen Barneveld zodat uw hond de beste medische zorg krijg indien nodig. Deze samenwerking houdt al 40 succesvolle jaren stand!

Wij zorgen ervoor dat het verblijf op de wensen van u en uw hond afgestemd wordt.

Benieuwd hoe wij dit doen? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Wij vertellen u graag meer onze werkwijze in een persoonlijk gesprek.